Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca senatorii si deputatii se vor reuni astazi, pentru a discuta despre constituirea unei comisii speciale care sa se ocupe de proiectul de lege privind Rosia Montana

"Am sa convoc un Birou permanent reunit saptamana viitoare, luni, in care sa discut despre constituirea unei comisii speciale formata din senatori si deputati care sa analizeze cu celeritate si sa prezinte grupurilor parlamentare care este opinia si cum trebuie promovat acest proiect de lege (n.r. - privind Rosia Montana)", a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Zgonea a mai precizat ca Parlamentul trebuie sa constituie aceasta comisie speciala luni, scrie adevarul.ro.

"Mergem pe acest proiect si generam locuri de munca acolo sau efectul de protectie a mediului si cealalta zona, care sustine blocarea acestui proiect, este mult mai apropiata de adevar“, a mai adaugat presedintele Camerei Deputatilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.