Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca PDL a trimis o scrisoare premierului prin care accepta o discutie pe masurile economice, aratand ca intalnirea poate avea loc pe 12 septembrie, asa cum a propus primul-ministru.

"Astazi am transmis catre primul ministru, sub semnatura presedintelui PDL Vasile Blaga, o scrisoare in care cerem Guvernului sa discutam masuri pentru salvarea locurilor de munca. Intalnirea poate avea loc pe 12 septembrie la Parlament, iar scopul ei este explicarea si impunerea unor masuri de relansare a economiei tinand cont de situatia in care aceasta se afla si de faptul ca este evident ca primul-ministru are limite de intelegere a fenomenului economic", a spus Catalin Predoiu intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca democrat-liberalii vor "un dialog serios" si de aceea au solicitat Guvernului o serie de date la zi si nu au inteles de ce primul-ministru a fost "vexat" de faptul ca reprezentantii PDL ii cereau executia bugetara pe primele sase luni ale anului.

"Nu intelegem de ce trebuie la acest nivel sa constatam in continuare folosirea unui ton sau a unui limbaj sub nivelul functiei pe care o detine (premierul - n.r.) cu atat mai mult cu cat declara in vorbe ca se doreste un dialog serios. Il invitam pe primul-ministru sa se comporte la nivelul functiei pe care vremelnic o ocupa", a mai spus Predoiu.

Predoiu si-a exprimat speranta ca dialogul PDL cu premierul va fi serios, iar in cazul in care nu va avea rezultat reprezentantii PDL "au in vedere" o motiune simpla legata de situatia economica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.