Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu si-a incheiat concediul si va lua o decizie in urmatoarele 24 de ore daca il va continua in perioada urmatoare, subliniind faptul ca institutia pe care o conduce, Senatul Romaniei, se afla de asemenea in vacanta parlamentara.

Antonescu a fost intrebat daca si-a incheiat concediul in care s-a aflat.

"Eu nu l-am incheiat. (...) O sa iau o decizie in urmatoarele 24 de ore", a replicat liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

"Institutia unde lucrez eu si pe care o conduc, Senatul Romaniei, nu este in activitate. Este vacanta parlamentara, asa este conform Constitutiei si legilor care guverneaza activitatea Parlamentului. Daca nu este sesiune extraordinara, si nu este, Parlamentul se afla in vacanta parlamentara. Nu este o institutie care sa aiba o activitate care sa nu se bucure si de participarea mea", a adaugat Antonescu.

El a mai fost intrebat unde anume si-a petrecut concediul de odihna, insa nu a adus clarificari, precizand insa ca nu s-a aflat in Miami.

De asemenea, el a fost intrebat de ce a preferat sa faca declaratii publice la trei zile de la momentul scandalului declansat de declaratiile liderului Jobbik.

"Eu consider, si asta e greu sa schimb acest mod de a vedea lucrurile, ca rolul nostru al celor care facem politica, ca lideri de partid...nu este acela de a oferi in permanenta un duel al declaratiilor si al comentariilor. Daca s-a dus sa zicem domnul Basescu la mare si s-a plimbat cu o salupa si a facut acolo niste consideratii. Nu trebuie neaparat, cred ca nu e de datoria mea publica sa apar si eu si sa spun ca e asa, ca nu e asa, ca de ce e asa...Sunt lucruri care mi se par semnificative si care nu, nu fac comentarii de pe plaja, nu povestesc cat am slabit si cat m-am ingrasat. Incerc o comunicare esentiala", a mai afirmat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.