Senatorul Valer Marian declara ca decizia ANI prin care a fost declarat incompatibil este "o imbecilitate juridica", o va contesta in instanta si va face plangere penala pentru abuz in serviciu si calomnie impotriva inspectorului de integritate si a presedintelui ANI, Horea Georgescu.

"Comunicatul ANI constituie o aberatie, chiar o imbecilitate juridica, urmand sa-l contest pe cale legala si, totodata, sa formulez plangere penala pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si calomnie impotriva inspectorului de integritate Alina Loredana Tarna si a presedintelui ANI, Horea Georgescu", se arata intr-un comunicat semnat de Valer Marian, remis vineri presei si preluat de MEDIAFAX.

Potrivit lui Marian, comunicatul ANI reprezinta o comanda politica in scopul terfelirii imaginii sale, in contextul declaratiilor politice, interpelarilor parlamentare si denunturilor penale facute in ultima perioada impotriva actualilor lideri nationali ai PSD, premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, dupa trei ani de declaratii si interpelari impotriva presedintelui Traian Basescu si a unor fosti ministri PDL.

El considera ca acest comunicat constituie si "un pretext de razbunare" din partea presedintelui ANI, Horea Georgescu, impotriva caruia a depus un denunt penal la Directia Nationala Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu impotriva intereselor publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.