Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ca daca ar depinde de el, l-ar suspenda chiar maine pe presedintele Traian Basescu.

Voiculescu a declarat, la Realitatea TV, ca toata "nebunia" audierilor la DNA a inceput "atunci cand Victor Ponta a constatat pe baza unor date de statistica oficiale ca referendumul trebuia validat (...) A fost momentul in care Traian Basescu si-a dat seama de impostura".

Intrebat daca ar sustine o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, omul de afaceri a declarat: "Daca ar depinde de mine as face-o maine (...) Dar PC singur nu are o majoritate care sa ii permita acest lucru. Daca si PNL va fi de acord si vom convinge PSD-ul sa fie de acord sigur ca o vom facem. Nu am initiat aceasta discutie".

"Eu am fost autorul a doua suspendari, am participat cat am putut la procesul de demitere. Se pare ca nu am fost destul de precaut, analitic, prevazator, motiv pentru care nu am reusit", a mai afirmat Voiculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.