Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, afirma ca propunerea vicepremierului Liviu Dragnea conform careia referendumul privind revizuirea Constitutiei ar trebui sa dureze trei zile va duce Romania spre "falimentul democratiei".

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de PDL Cluj si semnat de Daniel Buda, propunerea vicepremierului Liviu Dragnea conform careia referendumul privind revizuirea Constitutiei sa dureze trei zile "este una care va duce Romania spre falimentul democratiei".

"Dupa cum bine stim, Liviu Dragnea este unul dintre marii «specialisti» ai Romaniei, mai ales in domeniul referendumurilor, iar acum, in comparatie cu referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, Liviu Dragnea doreste sa se asigure ca va exista suficient timp pentru ca listele electorale sa fie fraudate dupa bunul sau plac, iar tara noastra sa fie aratata cu degetul din nou de intreaga Europa. Mana dreapta a premierului Victor Ponta, Liviu Dragnea a demonstrat ani de zile cum se conduce un judet spre faliment, iar acum doreste sa demonstreze ca poate duce si democratia Romaniei spre faliment, cu un referendum de trei zile", a aratat Buda in documentul citat, transmite MEDIAFAX.

Liderul PDL Cluj a mentionat ca acest comportament al lui Liviu Dragnea "demonstreaza un infantilism politic, pentru ca in nicio tara in care exista democratie consolidata nu exista un referendum care sa dureze trei zile".

"Resping acest mod neserios si ignorant al celor de la USL cu privire la tratarea Legii Fundamentale a Romaniei si ii solicit lui Liviu Dragnea sa nu fie preocupat de a face regulile referendumului dupa placul grupului de interese pe care il conduce, ci dupa legile tarii si vointa cetatenilor", a conchis Daniel Buda.

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, declara, duminica, la Antena 3, ca nu renunta, ca urmare a deciziei CC privind constitutionalitatea pragului electoral la referendum, la ideea consultarii populare in octombrie, mentionand ca aceasta ar putea sa dureze trei zile.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.