Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe joi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania.

Sova se va intani joi cu presedintii consiliilor judetene din Bistrita Nasaud si Maramures si va avea o discutie informala cu presedintii consiliilor judetene si primarii localitatilor din Transilvania pe teritoriul carora va trece autostrada.

Potrivit MEDIAFAX, ministrul delegat va avea vineri o sesiune de consultari cu toate autoritatile locale implicate in acest proiect, intalnire la care vor participa si parlamentarii din judetele implicate, se arata intr-un comunicat al Departamentului condus de Sova.

Contractul cu Bechtel pentru construirea Autostrazii Transilvania a fost reziliat la finele lunii mai, statul roman urmand sa plateasca companiei americane 37,2 milioane de euro si datorii de 50 milioane de euro.

Sova afirmase anterior ca singura posibilitate pentru continuarea proiectului de constructie a autostrazii este parteneriatul public privat sau concesiunea, probabil urmand sa fie utilizata a doua varianta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.