Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, spera ca UDMR va sustine viitorul candidat al dreptei la alegerile prezidentiale, mentionand ca a avut relatii foarte bune cu Uniunea la guvernare, care "nu a tradat" fosta coalitie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sfantu Gheorghe, ca a avut relatii foarte bune cu UDMR la guvernare, mentionand ca Uniunea "nu a tradat" fosta coalitie de guvernare, transmite MEDIAFAX.

Ungureanu a subliniat ca oferta Fortei Civice de colaborare politica este extinsa catre toate partidele membre ale Partidului Popular European (PPE), deci si catre UDMR.

"E foarte adevarat, insa, ca UDMR niciodata nu a gandit participarea la alegerile europarlamentare altfel decat pe seama propriei liste, dar in ceea ce priveste alegerile prezidentiale din toamna anului viitor speram ca si UDMR sa vina alaturi de candidatul unic al dreptei, in cazul in care acest lucru se va intampla", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

El considera ca sprijinul UDMR ar fi un ajutor suplimentar in incercarea de a echilibra spectrul politic in Romania, suplimentand astfel sansele de victorie ale candidatului dreptei.

El a precizat ca interesul Fortei Civice este acela de a deveni membru al PPE si pentru acest lucru va avea nevoie de sprijinul tuturor partidelor romanesti membre ale PPE.

UDMR a avut candidat propriu la toate alegerile prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.