Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala la Bratislava, a transmis presei, prin intermediul unui consilier, ca nu comenteaza deocamdata declaratiile presedintelui Traian Basescu privind declansarea procedurii pentru organizarea unui nou referendum.

La momentul declaratiei presedintelui, Ponta se afla la un dineu de lucru oferit de catre premierul slovac, Robert Fico.

Potrivit MEDIAFAX, la finalul dineului, ca urmare a solicitarii jurnalistilor pentru o reactie, premierul Ponta a transmis, prin intermediul unui consilier, ca nu comenteaza declaratiile presedintelui referitoare la noul referendum.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca a declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, precizand insa ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa poporului exprimata in 2009.

Citeste si: Antonescu, despre Basescu: Apartine trecutului, vorbeste singur


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.