Presedintele PDL Bucuresti, Adriean Videanu, nu crede ca despartirea lui Traian Basescu de democrat-liberali a fost in avantajul partidului, apreciind ca PDL ar fi crescut cu zece procente daca seful statului nu ar fi transmis mesajul de adio de dupa Congres.

Intrebat la Gandul Live daca despartirea de Traian Basescu a fost benefica pentru PDL, care a crescut in sondaje cu doua procente dupa despartirea de presedinte, Videanu a raspuns: "Daca Traian Basescu ramanea alaturi de partid, PDL crestea cu zece procente".

Potrivit MEDIAFAX, liderul democrat-liberal a comentat ca seful statului a avut propriile argumente pentru decizia anuntata dupa Congresul PDL, iar liderii partidului nu au stiut nici ei sa-i explice deciziile. Videanu a spus ca, de altfel, el s-a opus organizarii Congresului din primavara, apreciind ca nu era momentul.

"Adversarul este in afara PDL, este USL. Toti cei care vin cu acuze, sa o faca in interiorul partidului", a mai spus Videanu.

Cat priveste Miscarea Populara, construita in jurul sefului statului, liderul PDL sustine ca aceasta nu este un adversar pentru democrat-liberali.

"Daca este o structura care poate sa mobilizeze electoratul dezamagit la vot, care in opinia mea este un electorat majoritar de dreapta, este foarte bine. Nu este concurentul PDL. PDL isi va consolida drumul lui la un 20 si ceva la suta si va avea ocazia sa explodeze in functie de conjunctura de moment", a aratat Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.