Politica 26 Mai 2013 12:37
Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma, intr-un mesaj de ziua partidului, ca PNL este singurul partid autentic de dreapta pe scena politica romaneasca, iar responsabilitatea majora pe care o are este pe masura fortei sale, scrie MEDIAFAX.

El aminteste, intr-un mesaj publicat online, ca Partidul National Liberal aniverseaza pe 24 mai, 138 de ani de la infiintare. Potrivit lui Antonescu, PNL este cel mai vechi partid din familia liberalilor europeni.

"Este singurul partid care nu si-a schimbat numele, care nu si-a schimbat culorile, care nu si-a schimbat doctrina, programul, valorile si conduita politica. PNL este singurul partid autentic de dreapta de pe scena politica romaneasca actuala", sustine Antonescu.

El subliniaza za astazi, Partidul National Liberal este mai puternic decat oricand dupa 1989, iar responsabilitatea majora pe care o are este pe masura fortei sale.

"PNL s-a angajat sa readuca economia pe un trend ascendent, sa combata efectele crizei si ale guvernarilor defectuoase din perioada precedenta, alaturi de partenerii sai actuali", scrie presedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.