Forta Civica solicita USL sa retraga proiectul de lege initiat de PSD care modifica Legea CNSAS si care ii elimina din categoria colaboratorilor Securitatii pe cei care au dat informatii dar n-au lezat drepturile si libertatile omului.

Vicepresedintele FC Teodor Maries a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca proiectul de lege a fost initiat de 14 deputati ai PSD si ca prin acest act normativ CNSAS ar ramane fara obiect.

Potrivit MEDIAFAX, Maries l-a felicitat pe liderul PNL Crin Antonescu pentru faptul ca niciun liberal nu este semnatar al acestui proiect de lege.

"Rog USL sa retraga un asemenea proiect care nu face bine tarii si sa lase CNSAS in pace", a adaugat vicepresedintele FC.

El a aratat ca FC intentioneaza sa initieze o lege care sa se refere la toti informatorii securitatii, dar si ai Partidului Comunist Roman, Maries aratand ca PCR a avut peste doua milioane de informatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.