Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, relateaza MEDIAFAX.

"Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe larg tot ceea ce era de spus. Eu despre acest caz nu mai am nimic de adaugat, cred ca si domnul Ponta v-a spus totusi ca avem si alta treaba in Romania decat asta. S-a discutat, nu s-a bagat sub pres, fiecare a spus ce vrea, ce il doare, ce trebuie sa facem, ne-am inteles, mergem mai departe", a afirmat Antonescu, la Romexpo, unde a fost prezent la Conferinta nationala a TNL.

Liderul liberal a aratat ca dialogul cu Ponta nu s-a concentrat pe subiectul Rosca Stanescu, ci pe cea a solidaritatii USL, iar premierului i s-au oferit toate asigurarile ca opiniile exprimate de senatorul liberal nu sunt si ale partidului.

"Discutia nu a fost in felul acesta, cum si domnul Ponta a spus ieri. Nu Rosca Stanescu e problema, ci solidaritatea USL. Ori discutiile dintre noi, daca ma intrebati ce asigurari ca anumite declaratii pe care le-a facut senatorul nostru nu ne reprezinta, nu le impartasim, ele au fost dezavuate si public, ca are in continuare tot sprijinul nostru ca premier, ca e premierul nostru, nu al altcuiva, ca tot ceea ce am construit pana acum merge mai departe"
, a spus Antonescu.

El a adaugat ca nu s-a certat cu Ponta, ca nu trebuie interpretate discutiile din ultimele zile ca "o lupta de cocosi sau de tapi".

"Nu e vorba ca pe un soi de skandenberg, de lupta de cocosi, de lupta de tapi, nu, e vorba de oameni care sunt parteneri, coechipieri, care am construit ceva foarte important impreuna, de oameni care suntem rationali", a afirmat Antonescu.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.