Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat ca este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie pentru melodia "Viva Mamaia!", imnul statiunii de la malul Marii Negre.

Potrivit realitatea.net, DNA vrea sa afle de unde au venit cei 32.000 de euro pe care Mazare i-a platit pentru a finanta videoclipul.

Intitulat "Viva Mamaia!", clipul il prezinta pe primarul municipiului Constanta imbracat intr-un costum de salvamar in stil retro, inconjurat de multe domnisoare imbracate sumar.

Piesa este interpretata de Loredana, Cabron, Alex Velea si, timp de cateva versuri, Radu Mazare.

Citeste si: CENZURA: Ascultatorii nu mai au voie sa critice imnul "Viva Mamaia"

"Nici nu ma gandeam acum doua saptamani cand tremuram la 4 dimineata pe plaja ca o sa incep sa dau explicatii pe un asemenea caz de mare coruptie, de 35.000 €. Ma gandesc sa le fac cadou un costum de salvamar sa ne fugareasca pe plaja ca vara trecuta fugareau fetele cu care am venit la vot (...) Trebuie o comisie de procurori care sa stabileasca daca Loredana a falsat sau nu? Daca Velea si Cabron au cantat corect versurile?",a declarat Radu Mazare, la Romania TV.

Radu Mazare a afirmat ca banii cu care a fost realizat videoclipul provin din taxa de promovare perceputa de la hotelierii si patronii de restaurante din Mamaia si sunt gesionati de catre asociatia "Dobrogea Litoral".

"Sunt chiar caraghiosi, ridicoli (...) La gala Bute s-au cheltuit vreo 2 milioane € si n-a fost nicio o problema, dar anchetam de urgenta videoclipul lui Mazare", a spus primarul. Acesta a negat si acuzatiile de plagiat ce au aparut referitoare la imnul statiunii Mamaia, precizand ca au fost platite drepturi de autor in valoare de 8.000 de euro pentru compozitorul piesei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.