Victor Ponta reia atacul la adresa lui Vasile Blaga, catalogandu-l pe liderul democrat-liberal drept un "loser".

Potrivit premierului, Blaga ar fi trebuit sa renunte la sefia partidului avand in vedere rezultatul alegerilor din decembrie, scrie rtv.net.

"Uitati-va la conducerea pedelista: numai loseri de profesie. Blaga e un loser, va lua bataie in continuare", a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a declarat ca democrat-liberalii vor pierde in continuare cu Vasile Blaga la conducere, sustinand ca "regula democratica" impune ca seful de partid care pierde alegerile sa se retraga de la carma formatiunii. Intrebat in ce relatii se afla cu Traian Basescu, Ponta a raspuns ca seful statului nu este principala sa preocupare.

"Nu ne dam cu tigaia in cap cand ne vedem. Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decat anul trecut. Dar marea provocare pentru mine nu e Traian Basescu, e guvernarea. Nu am aceasta preocupare. Pentru mine marele adversar nu mai e Traian Basescu. Daca poate sa nu ma incurce presedintele, nici acesta, nici cel viitor, ar fi extraordinar", a declarat prim-ministrul.

Orban: Ponta se transforma intr-o marioneta a lui Traian Basescu

Victor Ponta afirma ca atacurile care vin din partea PNL prin intermediul lui Sorin Frunzaverde, Sorin Rosca Stanescu si Ludovic Orban il vor afecta pe Crin Antonescu in perspectiva apropierii alegerilor europarlamentare. "Acest gen de lipsa de solidaritate il afecteaza pe Crin, nu pe mine", a precizat premierul, duminica seara.

In ciuda acestor lucruri, Ponta a tinut sa-si confirme solidaritate cu Crin Antonescu, din punct de vedere al legaturilor din interiorul USL.

"Exclud categoric vreo intentie, dorinta, sau actiune a PSD in sensul ruperii USL. Noi nu vrem sa rupem USL. Pana in 2016, nu", a precizat Ponta.

Antonescu: Cand vom fi adversari, sa nu uitam ce-am facut impreuna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.