Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca, in cazul liberalilor care au avut iesiri critice la adresa premierului, acestora nu li se poate "pune pumnul in gura" si mai bine spun ce gandesc, fiind necesar un dialog rational cu respectivii membri PNL.

Iliescu a fost intrebat cum ar trebui sa reactioneze PSD fata de liberalii de care s-a aratat nemultumit premierul Victor Ponta, transmite MEDIAFAX.

"Sa accepte ceea ce este rational, fie criticile unora sau altora, si sa raspunda rational, cu argumente, la criticile nemotivate. (...) E greu sa-i pui pumnul in gura omului care gandeste ceva. Mai bine sa spuna ce are de spus, dar intrat intr-un dialog si vazut ce e rational, ce-i nerational in ceea ce se afirma", a raspuns Iliescu.

Premierul Victor Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, dar a avertizat ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.