Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat, vineri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca spera ca presedintele Traian Basescu sa revina asupra deciziei personale pe care acesta a luat-o in privinta colaborarii cu PDL.

Toader a mai spus ca Basescu are propriile viziuni si interpretari in ce priveste PDL, dar si ca formatiunea ii datoreaza acestuia faptul ca a ajuns, in trecut, la guvernare.

"Pentru mine este surprinzator pana la urma si regret decizia anuntata de presedinte. Dumnealui are niste viziuni proprii... el a spus ca nu-i Vasile Blaga cel care sa devina un lider pentru partid care sa ajunga la guvernare, pe urma a spus ca nici Elena Udrea nu este cea care putea sa faca acest lcuru. Eu sper ca, dupa un timp, presedintele va reveni. El este legat si noi suntem legati de el, nu neaparat cu un factor sentimental, nu ca acesta nu ar conta. Dar mai ales prin faptul ca atunci cand Traian Basescu a preluat conducerea partidului, acesta era intr-o cadere libera, se oprise pe la 2 la suta. Datorita lui am ajuns la guvernare - ca mai pe direct, ca intr-o coalitie - am ajuns la guvernare si am putut sa ne impunem niste puncte de vedere", a afirmat Mircea Toader, potrivit MEDIAFAX.

Toader a comentat si aparitia Miscarii Populare, spunand ca in opinia sa, aceasta structura nu are vreo sansa sa se impuna ca partid daca nu are o infrastructura buna si liderii sai se bazeaza doar pe aparitii la televizor.

"Eu personal, ca partid, nu-i dau vreo sansa. Poate sa fie un partid cum este si cel al lui Dan Diaconescu. Dar ce infrastructura are? El maine daca nu mai are televizorul, nu mai exista. Un partid nu inseamna numai concentrarea unor valori, ci conteaza foarte mult modul in care iti realizezi infrastructura, modul in care ajungi la oameni, nu doar cu televizorul", a mai spus Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.