Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Drobeta Turnu Severin, ca printre prioritatile sale ca ministru interimar al Justitiei se afla si gasirea de mijloace prin care magistratii "sa plateasca si ei" atunci cand gresesc.
"Daca nu reusim sa rezolvam ce nu s-a rezolvat de un an de zile, sa avem procuror sef DNA, procuror general, stabilitate, sa mergem mai departe cu ideea de implementare a codurilor si, din punctul meu de vedere, nu doar cat o sa fiu ministru, dar si prim-ministru, cred ca trebuie sa facem o adevarata reforma in Justitie, care n-a fost facuta niciodata.

Sa se termine procesele mult mai repede, sa coste cat mai putin, in asa fel incat sa aiba acces si oamenii simpli, nu doar cei care au bani de avocati. Si trei: cand gresesc magistratii sa plateasca si ei. Astea sunt cele trei lucruri pe care nu le-a facut nimeni, evident nu le-a facut domnul Basescu, pentru ca pentru el era important cine este sef peste procurori", a spus Victor Ponta, la Drobeta Turnu Severin, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.