Presedintele Comisiei de Organizare a Conventiei Nationale Extraordinare a Partidului Democrat Liberal, Ioan Balan, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, dupa solutionarea contestatiilor, ca votul de la Conventia de sambata a fost corect, iar subiectul este incheiat.

"Procedura de votare si de numarare a voturilor a fost perfect corecta", a aratat Ion Balan la o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, contestatiile depuse au fost analizate de Comisie si considerate ca fiind neintemeiate.

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea sustine ca "este exclus sa fi fost orice fel de murdarie" la Conventie si ca sunt inacceptabile acuzatiile de frauda, apreciind ca Traian Basescu a fost dezinformat si ca, chiar daca decide sa se desparta de PDL, acesta ar trebui sa se informeze corect inainte.

"Mie mi-a picat foarte rau. Eu mi-am respectat cuvantul de onoare si am votat pentru Blaga. In rest, am lasat liber sa voteze delegatii din Mures cum doresc. Sunt suparat ca s-au facut acuzatii de catre o parte din colegi ca s-au masluit voturi. E inacceptabil. Daca era cea mai mica suspiciune de furt, as fi protestat si as fi plecat primul - si multi colegi spun acelasi lucru", a afirmat Florea.

El a adaugat ca este exclusa "orice fel de murdarie", aratand ca unii dintre delegati au intarziat din cauza vremii, insa s-a votat dupa patru ore de la inceputul Conventiei, nu s-a votat in plus si toti cei responsabili cu votarea au semnat procesele-verbale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.