Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine, pe blog, ca judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet sunt "victimele de azi ale unui soi de totalitarism de catifea" si ca masinaria propagandistica va produce efecte ori de cate ori USL isi va indrepta privirea spre un aparator al statului de drept.

"Mobilizarea politica suscitata de USL impotriva Alinei Ghica si a lui Cristi Danilet a dat roade. Intimidati de presiunea construita cu ajutorul presei de partid, magistratii i-au executat pe cei doi. Sunt convins ca USL va continua presiunile. Masinaria propagandistica si servitutea voluntara vor produce efecte ori de cate ori liderii USL isi vor indrepta privirea spre un aparator al statului de drept", scrie, pe blog, Preda, transmite MEDIAFAX.

El aminteste ca la sfarsitul anilor patruzeci, "comunistii i-au aruncat in inchisoare pe cei care voiau domnia legii".

"Acum, USL prefera stigmatizarea publica si demiterea. Ghica si Danilet sunt victimele de azi ale unui soi de totalitarism de catifea. Cine va urma maine?", completeaza Preda.

Judecatorii Cristi Vasilica Danilet si Alina Nicoleta Ghica au fost revocati marti din functiile de membri ai CSM.

Este pentru prima data cand membri ai CSM sunt revocati din functia detinuta in Consiliu ca urmare a solicitarilor transmise de adunarile generale ale judecatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.