Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, ca intrarea lui Kaus Iohannis in PNL reprezinta "o intarire a PNL, si nu o simpla lovitura de imagine", dar este si "un aspect foarte clar al potentialelor razboaie fratricide in interiorul USL", fiecare dintre cele doua partide incercand sa se intareasca.

"Este o intarire a PNL, nu este o simpla lovitura de imagine, dupa cum am vazut. Este vorba de un primar respectat si de un om de onoare, am lucrat cu dansul cand am detinut functia de ministru al Administratiei si Internelor", a precizat Blaga intrebat cum vede intrarea lui Iohannis in PNL, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca, in afara de faptul ca Iohannis este un om respectat si bine vazut in tara si in afara, exista si un aspect al "potentialelor razboaie fratricide din USL".

"Este si un aspect clar al potentialelor razboaie fratricide in interiorul USL, pentru ca incearca fiecare din cele doua partide sa se intareasca pentru la o adica", a mai spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.