Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca l-ar sustine pe Traian Basescu daca acesta ar demisiona din functia de sef al statului si ar candida la sefia Partidului Democrat-Liberal.
"Daca domnul presedinte Traian Basescu si-ar da demisia din functia de presedinte si ar candida la presedintia partidului acum, l-as sustine. Repet, sunt multe lucruri fata de care am avut pareri diferite. I-am si raspuns acum cateva zile ca nu eu am fost nedreptatit, partidul a fost nedreptatit, dar in acelasi timp am avut si vremuri bune impreuna, hai sa fim seriosi. Deci, am lucrat dupa Conventia Nationala din 2001 impreuna atatia ani de zile pana am reconstruit partidul (...). Daca voi candida si voi castiga presedintia partidului si va dori sa se intoarca in partid, nu-i trebuie o alta garantie ca sa fie altcineva in partid, va putea sa se intoarca daca va dori si-l vom primi cu bratele deschise", a declarat Vasile Blaga, la B1 TV.

De asemenea, potrivit realitatea.net, liderul PDL a afirmat ca Traian Basescu nu este adversarul sau politic, la fel cum nu este nici Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.