Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat, marti, dupa ce Elena Udrea a anuntat ca va candida la sefia partidului, la Conventia Nationala din martie, ca PDL are nevoie de competitie si de validarea unei echipe care sa propuna obiective ambitioase pentru urmatoarele alegeri.

Flutur a declarat, pentru MEDIAFAX, ca saluta si il bucura competitia din PDL, ceea ce dovedeste ca partidul este puternic.

"PDL are nevoie de competitie si de validarea unei echipe care sa propuna obiective ambitioase pentru urmatorul ciclu electoral, de la alegerile europarlamentare, prezidentiale din 2014, dar si localele si parlamentarele din 2016", a spus liderul PDL.

El a subliniat ca a fost si ramane un sustinator al competitiei de idei si un militant pentru unitatea PDL care sa coaguleze toate fortele de centru-dreapta in perioada urmatoare.

"Am sustinut ca desfasurarea Conventiei Nationale sa fie cat mai repede ca sa ne putem uni fortele impotriva USL, adversarul nostru politic", a mai spus Gheorghe Flutur.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, ca va candida la presedintia PDL, la Conventia Nationala din martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.