Tudorel Toader, pare sa fi amanat anuntul legat de soarta Laurei Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei a promis ca va lua o decizie pana la sfarsitul anului, dupa ce CCR a decis ca procurorul sef DNA a incalcat autoritatea Parlamentului in momentul in care nu a vrut sa mearga la Comisia parlamentara pentru alegerile din 2009. 

La inceputul lunii noiembrie, ministrul Justitiei a spus ca pana la sfarsitul anului se va pronunta in legatura cu aceste acuzatii, dar si cu rezultatele controlului intern efectuat de Inspectia Judiciara la DNA.

Cu toate acestea, pana la data de 29 decembrie, Tudorel Toader si-a delegat atributiile.

"Evaluarea pe care o fac eu ca ministru al Justitiei, pornind de la raportul intocmit de Inspectia Judiciara, se apropie de final. Nu tin cont numai de concluziile si constatarile raportului Inspectiei Judiciare, ci voi integra in ansamblul activ, intr-un termen scurt, prin urmare anul asta avem punctul meu de vedere", a declarat Toader, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.