Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca atat timp cat va ocupa functia de sef al Executivului masura privind trecerea obligatiei platii CAS si CASS din sarcina angajatorului in sarcina angajatului nu va fi aplicata.

"Va spun in fiecare zi, da? Tot... Si maine o sa ma intrebati, dar ca sa rezolvam, da", a afirmat premierul Mihai Tudose, intrebat daca plata CAS si CASS nu se muta deloc nici pentru salariul minim, nici pentru alte salarii in sarcina angajatului.

Intrebat totodata desprele opinii exprimate in interiorul PSD, inclusiv contrare acestei directii, seful Guvernului a subliniat: "Domnule, pana una-alta, eu sunt prim-ministru si eu dispun, da? Cat sunt eu prim-ministru, ramane cum am stabilit ieri. Va doresc o zi placuta".

Taxele de genul CAS, CASS vor ramane pe modelul actual, vor fi platite de angajator, anuntase, marti, premierul Mihai Tudose, potrivit AGERPRES, citat de Digi24.ro.

"Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi platite de angajator, fiindca astfel riscam", a afirmat Tudose.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.