Mark Corallo, purtatorul de cuvant al echipei juridice a lui Donald Trump a demisionat. Motivul pare sa fie neintelegerea privind strategia avocatilor presedintelui de a discredita sau submina ancheta privind ingerintele Rusiei. 

Corallo a fost purtatorul de cuvant al lui Marc Kasowitz, consilier legal, insarcinat cu rolul de avocat privat al presedintelui SUA.

Mark Corallo nu ar fi fost de acord cu strategia avocatilor lui Donald Trump de a submina echipa ce coordoneaza ancheta, noteaza mediafax.ro.

Potrivit site-ului Politico, Corallo este un apropiat al lui Robert Mueller, procurorul care coordoneaza ancheta cu privire la ingerintele Rusiei.

The New York Times noteaza ca avocatii care il reprezinta pe presedintele american incearca sa gaseasca diverse cai de a discredita ancheta coordonata de Mueller. Aceeasi idee este vehiculata si de The Wasington Post, care afirma ca acestia incearca sa submineze ancheta, cautand posibile conflicte de interese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.