Un avion de mici dimensiuni, care transporta pilotul si opt pasageri de pe un vas de croaziera catre uscat, s-ar fi prabusit joi in Ketchikan, statul american Alaska, relateaza CNN.

Avionul transporta pasagerii pentru o excursie pe uscat in momentul producerii accidentului, la 32 de kilometri nord-est de Ketchikan, in apropiere de Lacul Ella.

Pentru moment nu se stie nimic despre situatia persoanelor care se aflau la bordul aeronavei, dar pilotul unui elicopter privat a anuntat ca a vazut epava acestuia pe o stanca in apropierea locului unde se crede ca s-ar fi prabusit a anuntat Departamentul pentru Siguranta Publica din Alaska, scrie MEDIAFAX.

Paza de coasta americana si echipele locale de cautare sunt in drum catre locul accidentului, in timp ce Comisia nationala pentru siguranta transporturilor a anuntat ca strange informatii dar nu are prea multe detalii pana in prezent. Cei opt pasageri veneau de pe nava de croaziera Westerdam, care plecase sambata din Seattle pentru o calatorie de sapte zile.

Ian Gregor, de la Administratia federala pentru aviatie, a confirmat ca aeronava este un DeHavilland DHC-3 Otter si s-a prabusit in circumstante necunoscute in apropiere de Lacul Ella.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.