Un sef de tabara din Africa de Sud este acuzat de neglijenta, abuz si omucidere dupa ce a torturat un adolescent, obligandu-l sa-si manance fecalele.

Victima se numeste Raymond Buys si avea 15 ani cand a decedat in aprilie 2011, dupa ce a fost torturat si infometat la o tabara care trebuia sa-l transforme intr-un barbat adevarat, scrie Daily Maverick.

Buys a fost inscris la tabara Echo Wild Game Rangers din Africa de Sud de catre parintii lui. In momentul cand a intrat in tabara, era perfect sanatos, insa dupa 10 saptamani a ajuns spital in stare de infometare, cu bratul rupt in doua locuri si acoperit de arsuri pe corp.

Seful de tabara, Alex de Koker, si angajatul Michael Erasmus sunt acuzati de omucidere, abuz si neglijenta. Acesta este al treilea caz in care un adolescent isi pierde viata dupa ce a participat la cursurile organizate de tabara Echo Wild, infiintata in 2006. Eric Calitz (18 ani) si Nicolaas Van Der Walt (19 ani) au murit amandoi dupa ce au fost inscrisi in tabara cu patru ani inainte de decesul lui Raymond Buys.

Hasotti: "Homosexualii sunt oameni bolnavi"

"Mi-am trimis fiul in aceasta tabara ca sa fie un om mai bun, sa-i dau un viitor mai bun. Alex De Koker trebuia sa aiba grija de el" a declarat mama lui Raymond Buys.

Gerhard Oostuizen, unul dintre colegii de camera ai lui Raymond Buys, a declarat ca acesta era legat de pat in fiecare noapte, nu era lasat sa mearga la toaleta si cu cel putin o ocazie a fost fortat sa-si inghita propriile fecale. Buys era batut cu bete, scanduri si bare de fier.

Activistul Melanie Nathan a declarat ca singurul lucru pe care cele trei victime ale taberei il aveau in comun este ca erau baieti "homosexuali si efeminati".

"Daca sapi putin, atunci este evident ca era vorba despre o tabara care sa te vindece de homosexualitat
e", a declarat Melanie Nathan.

Parintii baiatului de 15 ani au fost anuntati printr-un sms ca fiul lor a murit. De Koker si Erasmus au pretins ca Raymond Buys ar fi murit de un atac de cord.

A dat foc propriului fiu pentru ca era homosexual si seropozitiv

Citeste si:
Se schimbă cursul războiului? Israelul, acuzat de genocid de Africa...
Se schimbă cursul războiului?...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.