Social 17 August 2017 00:08
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost apostofrat de mai multi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Rosia Montana pentru ca ar fi intrat peste rand in incinta.

In video se poate urmari cum un vizitator il critica pe al doilea om in stat, sustinand ce este "o bataie de joc", raspunsul lui Tariceanu fiind: "Nu-mi reprosati mie, ca nu fac eu organizarea".

Oamenii s-au enervat pentru ca au fost nevoiti sa astepte pana cand grupul presedintelui Senatului si-a terminat vizita, scrie digi24.ro, care citeaza hotnews.ro.

Nu este primul incident de acest fel in care Tariceanu este implicat.

Anul trecut, tot in august, Tariceanu a mers sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.