Social 1 August 2008 15:16
O minora de 17 ani a fost retinuta la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, judetul Arad, dupa ce a incercat sa ajunga la prietenul ei din Germania, folosindu-se de o carte de identitate pe care a furat-o de la o cunostinta de a sa, transmite NewsIn.

Minora a fost retinuta dupa ce politistii de frontiera au constatat ca persoana prezenta in punctul de frontiera nu este aceeasi cu cea din documentul cu care s-a legitimat.

„In urma verificarilor efectuate politistii de frontiera s-a constatat ca este vorba despre minora B.V, in varsta de 17 ani. Tanara a declarat ca documentul prezentat la iesirea din Romania apartine unei cunostinte si in urma cu cateva zile a luat cartea de identitate de la aceasta, fara stirea ei. Fata intentiona sa mearga in Germania, la un prieten“, a precizat agent ul Mihaela Les, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad.

Minora de 17 ani este cercetata pentru fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar la finalizarea cercetarilor va fi prezentata in fata Parchetului, in vederea dispunerii masurilor legale ce se impun in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.