Social 30 Iulie 2008 02:55
Timisoara este invadata de muste si tantari deoarece in unele gospodarii nu s-a facut dezinsectia, cele mai afectate zone fiind UMT, Aradului, Ovidiu Balea, Traian, Ciarda Rosie, Braytim, Dambovita, Freidorf si Fratelia.

Primarul Gheorghe Ciuhandu a declarat, marti, ca municipalitatea a amplasat in cartierele urbei 20 de capcane de tip Black-Hole si Sundew Fly pentru stabilirea numarului de insecte, din datele obtinute rezultand ca Timisoara se confrunta cu o problema in acest sens.

"In urma rezultatelor obtinute, consilierii Directiei de Mediu au efectuat verificari in zonele mentionate, constatandu-se existenta unor subsoluri, anexe si gradini private in care proprietarii nu au executat lucrari pentru combaterea insectelor conform Hotararii Consiliului Local nr. 86/2002 privind prevenirea epidemiilor si combaterea insectelor si rozatoarelor prin deratizare si dezinsectie", a afirmat Ciuhandu.

Actiunile de combatere a insectelor vor continua, dar este nevoie si de ajutorul cetatenilor, a spus Ciuhandu, care trebuie sa-si faca deratizare si dezinsectie in gospodarii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.