Social 30 Iulie 2008 16:59
Petrom si Inspectoratul General al Politiei Romane demareaza o campanie care urmareste reducerea cu 2% a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesiva. Campania publicitara “Viteza distruge vieti” a fost realizata de Leo Burnett, cu un buget de 500.000 de euro.

Campania va utiliza mediile TV, radio, presa scrisa, cinematografe si spatiile indoor ale retelei OOPS Media si se va desfasura, in faza initiala, pana la sfarsitul lunii august.

Campania este sustinuta de doua spoturi TV cu puternic impact emotional, care tintesc doua segmente de public. Primul spot, lansat sub sloganul “Poate traiesti, dar poti trai cu asta?” infatiseaza un tata care isi “ucide” familia si se adreseaza familistilor. Al doilea spot, unde doua tinere accidentate pozeaza alaturi de o masina sport se adreseaza tinerilor pasionati de masinile performante, sub mesajul “Viteza. Ti se mai pare cool?”.

Parteneriatul dintre Politia Romana si Petrom are o vechime de trei ani. In perioada 2006-2008, Petrom a investit in acest parteneriat circa 1,75 milioane de euro, potrivit Marianei Gheorghe, CEO Petrom.

“Suntem compania cu cel mai mare numar de angajati din Romania. Avem o responsabilitate fata de viata lor, a rudelor si prietenilor lor”, a spus Mona Nicolici, CSR Communication Manager Petrom. Compania petroliera are in prezent 34.000 de angajati si un parc auto de 8.000 de masini, conduse de 5.000 de soferi.

Petrom - campanie de responsabilitate in trafic - spot Vina


Petrom - campanie de responsabilitate in trafic- Photo Shoot


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.