Social 23 Iulie 2008 13:12
In cadrul sedintei Consiliului National al Audiovizualului, care a avut loc marti, 22 iulie, cei 8 membri CNA au votat in unanimitate pentru neacordarea de licenta societatii S.C. Carisma Holding SRL Bucuresti pentru posturile Carisma TV si Radio Carisma. informeaza NewsIn

Prezent in cadrul sedintei CNA, Sorin Bejan, reprezentantul societatii Carisma Holding, a vorbit despre structura postului de televiziune si a postului de radio. Carisma Tv va fi un post generalist, va contine stiri, muzica, divertisment si programe de "bun gust". Zilnic vor fi difuzate reportaje si documentare din domenii sociale si culturale. Sorin Bejan a mai precizat ca "in grila programului vor intra si subiecte teologice, tratate nu numai din punctul de vedere al religiei ortodoxe, ci a tuturor cultelor, in acest sens avand stabilite legaturi cu televiziunea vaticana si elena, in acest sens vom transmite si slujbele cele mai importante".

In privinta postului de radio, Sorin Bejan a spus ca acesta ar urma sa emite online, urmand ca apoi sa fie transmis prin statii locale, pentru inceput numai la Baia Mare. "Prin acest post de radio raspundem provocarilor, urmarim echidistanta si neimplicarea in probleme de ordin politic", a adaugat Sorin Bejan.

Pentru inceput postul va emite 8 ore, urmand ca in 9 luni, maxim un an, sa ajunga la 24 de ore. Echipa va fi formata din 50 de oameni, cativa din acestia fiind recrutati din ani terminali de la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Filosofie si Jurnalism. Valoarea investitiei acestei societati este de 630.000 de euro.

Printre motivele invocate de membrii CNA, pentru neacordarea licentei celor doua posturi Carisma, au fost acelea ca prezenta unui singur reprezentant care sa raspunda si de postul tv si de cel radio este o dovada de amatorism. Membrii CNA si-au motivat, de asemenea, decizia spunand ca o echipa de 50 de oameni este foarte mica pentru a garanta calitatea programelor.

Societatea S.C Carisma Holding SRL dezvolta activitati imobiliare si de distributie de produse alimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.