Social 16 Iulie 2008 02:14
Un tanar in varsta de 21 de ani din Timisoara a ajuns la spital, marti, dupa ce i-a cazut in cap o bucata de tencuiala desprinsa din zidul Universitatii de Vest, cladire unde o echipa de muncitori incerca sa monteze un aparat de aer conditionat, transmite corespondentul NewsIn.

"Starea baiatului este stabila. Are o plaga prin care a pierdut mult sange. Nu are hematoame, iar medicii i-au cusut rana”, a declarat seful unitatii de primire a urgentelor din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu.

Cosmin Munteanu mergea la Universitatea de Vest din Timisoara pentru a se inscrie la facultate. In timp ce trecea pe langa cladirea universitatii, o bucata de ciment s-a desprins de pe zidul institutiei si l-a nimerit in cap. Muncitorii incercau sa monteze un aparat de aer conditionat, insa nu au inconjurat zona unde erau efectuate lucrarile si nici nu au pus panouri de avertizare.

Politia Timis va incepe o ancheta doar in momentul in care tanarul va depune o reclamatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.