Destinatiile cele mai cerute sunt, la fel ca si in varf de sezon, Grecia, Turcia, Tunisia si Egipt, dar si Bulgaria sau litoralul romanesc isi promoveaza acerb prin programe speciale reducerile de la sfarsitul sezonului. Avantajele sunt clare – preturile sunt mai mici, pachetele disponibile – spre deosebire de situatia din timpul verii cand cele mai bune oferte se vand extrem de rapid. De asemenea la destinatie nu veti avea probleme cu aglomeratia si nici cu temperaturile insuportabile. Astfel, in Egipt, Tunisia , Turcia si Grecia in iulie si august se inregistreaza si temperaturi de peste 40 de grade in timp ce in septembrie acestea scad pana la 30 de grade. Iata mai jos cateva vacante de toamna care v-ar putea convinge.

Antalya, 4 stele – All inclusive, 343 euro

Este aproape imposibil sa mai gasesti oferte pentru Antalya, in lunile iulie si august care sa nu depaseasca 400 de euro. In septembrie insa, un sejur de sapte nopti, la un hotel de patru stele va va costa 343 de euro de persoana. Pachetul include cazarea in camere duble, regimul all inclusive, biletele de avion – cu plecare insa din Timisoara.

Mai multe despre aceasta oferta gasiti aici.

antalya

Grecia, Insula Zarkynthos – Demipensiune, 379 euro

Un sejur de sapte zile in Grecia, mai exact in frumoasa insula Zarkynthos va va costa, in luna septembrie, 379 de euro de persoana – adica cu 90 de euro mai putin decat daca achizitionati acelasi sejur, in aceleasi conditii, in luna iulie sau august. Avantajele legate de perioada sunt evidente daca tinem cont de faptul ca grecii se confrunta vara de vara cu canicula sezonului de varf. Septembrie este o luna mult mai racoroasa si deci perfecta pentru petrecerea concediului. Pachetul include cazarea in camere duble cu demipensiune, transportul cu avionul si transferurile aferente.

Mai multe despre aceasta oferta gasiti aici.

grecia

Egipt, Hurghada – Demipensiune – 333 euro

Hurghada este un oras care merita vizitat indiferent de perioada (exceptand desigur lunile de iarna). Primavara si toamna sunt chiar anotimpurile recomandate pentru a merge in Egipt. In septembrie, un sejur de sapte nopti – cazare in camere duble la un hotel de doua stele cu demipensiune – va va costa 333 de euro. Pretul include si transportul cu avionul precum si transferurile aferente.

Mai multe despre aceasta oferta gasiti aici.

Mamaia – 10 nopti – 615 lei

Conform informatiilor furnizate de catre autoritatile din domeniu, litoralul romanesc va fi, si anul acesta, ocupat in proportie de 90%. Septembrie nu este o luna friguroasa la mare si veti evita cu succes aglomeratia neplacuta din iulie, dar mai ales pe cea din luna august cand plajele Romaniei devin neincapatoare. In plus, preturile sunt mult mai mici la sfarsitul sezonului. Astfel, zece nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele din Mamaia va vor costa in septembrie 615 lei, mult sub pretul de 1119 care este practicat – pentru exact aceleasi conditii – in luna august.

Mai multe despre aceasta oferta gasiti aici.

mamaia