Social 9 Iulie 2008 06:36
Soseaua din jurul Casei Poporului se va transforma din nou in circuit de curse

"Bucharest City Challenge" ajunge in aceasta vara la cea de-a doua editie. Casa Poporului va fi inconjurata de un circuit destinat competitiilor FIA GT 1 & 2, British Formula 3 si Dacia Logan Cup, intre 22 si 24 august. Traseul are o lungime de 3.115 km, iar organizatorii si-au luat angajamentul sa-l pregateasca incepand din 28 iulie.

"Vom incerca sa montam tribunele si sa turnam asfaltul pe suprafata circuitului in doua saptamani", a declarat Hartmut Beyer, CEO al Bucharest Ring, firma care se ocupa de organizarea evenimentului.
Tribunele vor avea o capacitate totala de 40.000 de locuri. VIP lounge, perimetrul in care se va intra doar pe baza de invitatii, va avea 500 de locuri, care sunt plasate chiar in curtea Palatului Parlamentului. La cea de-a doua editie a "Bucharest City Challenge" sunt asteptati aproximativ 100.000 de spectatori.

Competitia pe patru roti va avea si o zona de entertainment, situata in Parcul Izvor. Pe langa concerte, aici se va organiza si o expozitie de masini tunate, Sport&Tuning Car Exhibition, in cadrul careia vor fi expuse trei automobile, unicat in Romania.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.