Social 30 Iunie 2008 03:27
Tragedie in localitatea Corabia, judetul Olt: un adolescent, nimeni altul decat cel care a fost ales Mister Boboc al Colegiului "Alexandru Ioan Cuza", a murit cu zile dupa ce a fost injunghiat cu mai multe lovituri de cutit si abandonat intr-un parc.
Trupul neinsufletit al lui Emil Ciobanu, in varsta de doar 16 ani, a fost descoperit duminica dimineata, in jurul orei 3.00. Conform datelor oferite de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Olt, Roxana Filip, victima fusese injunghiata de cel putin noua ori in zona gatului, in abdomen si torace. Surse din randul anchetatorilor au precizat, insa, pentru ZIUA Online ca numarul intepaturilor este mult mai mare. Ca un gest disperat, adolescentul incercase sa opreasca hemoragia din zona gatului cu o bucata de hartie igienica. Asa l-au gasit localnicii care au anuntat Salvarea si Politia.

Cazul i-a socat pe locuitorii din Corabia deoarece adolescentul era considerat un baiat cuminte si la locul lui. Era chiar premiant. Anchetatorii au reusit sa identifice un suspect care a fost, deja, audiat de politisti. Asa cum reiese din declaratiile celor care il cunosteau pe Emil, inainte de a fi ucis, adolescentul fusese la discoteca unde a avut o altercatie cu cativa indivizi. Din datele aflate pana acum de anchetatori, se pare ca Emil nu ar fi fost ucis in parc, deoarece urme de sange au fost gasite pe faleza Dunarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.