Social 30 Iunie 2008 02:53
Fituicile sau „servitele“ au fost uitate de elevi de cand au aparut sistemele moderne de copiat. Insa acestea ii baga in spital pe candidati
Sistemul modern de copiat la examene consta intr-un telefon mobil si un handsfree. Costa aproximativ 800 de lei si este un prieten bun, dispus sa-ti sufle raspunsurile corecte. Casca este insa si un risc asumat. Mecanismul pare simplu: un magnet care se introduce in ureche si un colier care se asaza in jurul gatului, conectat la un telefon mobil. Produsul, ca si comerciantii sunt greu de gasit. Nu sunt disponibili oriunde sau oricand. Reporterii de la Departamentul de Investigatii al Trustului Realitatea-Catavencu au discutat cu mici afaceristi din Regie si de pe Strada Coltei nr. 14. Cea mai simpla metoda de a cumpara un astfel de obiect este publicarea unui anunt pe Hub-ul Regiei.

In functie de calitatea sunetului si de marimea cascutei, preturile incep de la 3-400 de lei si ajung pana la 1.000 de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.