Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, subinspector Mihaela Straub, fata se afla la scaldat, in raul Prut, impreuna cu doi verisori, ambii in varsta de zece ani. Cei doi baieti spun ca, dupa ce a iesit din apa, fata a alergat pe un dig si nu s-a mai intors.

"Diana Iamandi, de 14 ani, din localitatea Carja, mai pleca de la domiciliu fara acordul parintilor, insa revenea de fiecare data inainte de lasarea serii. Este cunoscuta cu probleme de natura psihica. Cautarile se defasoara cu dificultate deoarece este o zona plina de balti si cu vegetatie inalta”, a declarat vineri, subinspector Mihaela Straub.

La actiunea de cautare a fetei au fost mobilizati politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei orasului Murgeni, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si mai multi angajati ai societatilor de protectie si paza din Vaslui. Politistii vasluieni au realizat un portret robot al minorei.