Social 27 Iunie 2008 02:59
Autoritatea de Sanatate Publica Arges (ASP) a demarat ieri o ancheta la Spitalul de Pediatrie Pitesti dupa ce cazul unui copil de 3 ani legat de pat cu niste scutece a aparut in presa

Baietelul fusese internat cu pneumonie si provine dintr-un centru de plasament.

„Daca se dovedeste ceea ce s-a scris prin presa, sanctiunile vor fi foarte dure: de la diminuarea salariului si pana la sesizare penala, daca a fost vorba de un abuz asupra unui minor. Cred ca cea mai mare problema de acolo e lipsa resurselor umane si mentalitatea comunista a multora. Un copil care ajunge la spital trebuie sa beneficieze de o grija si o asistenta chiar mai bune decat in sanul familiei. Daca ar fi dupa mine, i-as da pe toti afara, de sus pana jos“, sustine Rocsana Marinescu, directorul ASP Arges.

Pe de alta parte, si conducerea spitalului a efectuat o ancheta interna, insa niciun angajat al institutiei nu a fost tras la raspundere.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.