Social 26 Iunie 2008 12:42
Opt angajati de la SC Drumuri si Poduri Covasna au primit astazi dispozitii de desfacere disciplinara a contractului individual de munca, printre acestia aflandu-se si liderul sindicatului drumarilor, Mathe Istvan, transmite corespondentul NewsIn.

Alaturi de liderul sindicatului drumarilor, Mathe Istvan, au mai primit dispozitii de desfacere disciplinara a contractului de munca seful biroului tehnic, Braescu Virgil, seful de santier Varga Francisc si seful sectiei de mecanizare, Vancsa Domocos, plus doi portari.

Muncitorii concediati au declarat astazi, intr-o conferinta comuna de presa, ca au mers la serviciu dimineata devreme, dar cladirea era pazita de mai multi bodyguarzi mascati care i-au invitat in incaperea portarului, unde au primit dispozitiile de concediere. Mai mult, oamenii acuza ca nu au fost lasati sa-si ia din incinta firmei nici macar actele personale.

"Consideram ca a fost pregatit de mult totul impotriva celor care au indraznit sa ridice cuvantul impotriva conducerii. In termen legal vom contesta la tribunal, este o razbunare impotriva unora care au spus multe si stiu multe”, a declarat seful biroului tehnic, Braescu Virgil.

Angajatii concediati au afirmat ca au facut mai multe demersuri la DNA, Finante si Curtea de Conturi, pentru a se face controale la societate, intrucat acolo s-ar petrece grave ilegalitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.