Social 19 Iunie 2008 11:50
O adolescenta din Fetesti si-a anuntat parintii ca a fost rapita de proxeneti. Ultimul semn de la adolescenta de 16 ani a fost un apel telefonic catre un coleg, in care spunea ca se afla in Mangalia si este obligata sa se prostitueze.

Alexandra Trifan a disparut cu cinci zile in urma din parcul central al municipiului Fetesti. Familia sustine ca, in noaptea de sambata spre duminica, Alexandra a trimis un SMS, prin care cerea ajutor. Adolescenta a telefonat apoi la un coleg pentru a-i spune acelasi lucru.

Parintii Alexandrei nu mai au liniste de aproape o saptamana, chinuti de gandul ca fata lor se afla in mainile unor proxeneti.

Politistii din Fetesti au cautat-o pe fata in tot orasul, fara succes insa, astfel incat au cerut ajutorul colegilor din Constanta sa extinda cautarile, inclusiv in Mangalia, locatia indicata in apelul telefonic al Alexandrei.

Politistii au in vedere mai multe ipoteze de lucru. Nu exclud rapirea, insa iau in calcul si varianta ca Alexandra sa fi plecat de bunavoie de acasa iar apoi sa fi fost sechestrata.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.