Social 16 Iunie 2008 05:29
Scandalul a inceput dupa ce un tanar a stropit cu noroi cativa membri ai unui clan rival

Ghetoul tiganesc din cartierul bucurestean Petricani a fost scena unui conflict de strada de o rara violenta: incaierarea produsa in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 22, s-a soldat cu un mort si zece raniti. La cateva minute de la izbucnirea altercatiei, bataia luase o asemenea amploare incat doar interventia extrem de rapida a mascatilor jandarmeriei a facut ca numarul victimelor sa nu fie cu mult mai mare.

Politistii de la sectia 7, sositi la fata locului imediat dupa jandarmi, au adunat victimele din strada si le-au trimis rapid la spital. Din pacate, pentru unul dintre cei batuti cu salbaticie ajutorul a venit prea tarziu: barbatul, in varsta de 37 de ani, cunoscut de vecini sub numele de „Margeanu”, a decedat din cauza loviturilor primite cu ranga in cap.

Ca de obicei in asemenea situatii, ancheta s-a dovedit a fi foarte dificila: tiganimea adunata-n strada urla in gura mare ca Margeanu e principalul vinovat pentru incaierare. Refuzand sa accepte convenabila explicatie ca mortul e de vina, oamenii legii au dus la sectia 7 pentru audieri toate cele 12 persoane care suferisera rani mai usoare.

Din primele cercetari a reiesit ca bataia a pornit de la un fapt cat se poate de banal: pustiul lui Margeanu s-a plimbat cu scuterul pe strada si i-a stropit cu noroi pe alti cativa puradei aflati in zona. Acestia s-au luat dupa el ca sa-i administreze o corectie, dar baiatul a reusit sa ajunga acasa, unde tatal sau le-a facut o primire foarte „calduroasa” urmaritorilor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.