Social 14 Iunie 2008 01:06
Desi preturile au crescut deja cu 20%, litoralul nu e inca pregatit pentru turisti, iar pe nisip troneaza constructiile ilegale, gunoaiele si maidanezii.
Sezonul de litoral incepe cu adevarat abia astazi, odata cu startul oficial al vacantei pentru cei aproximativ trei milioane de elevi. Chiar daca preturile sunt mai mari decat pana acum cu pana la 20%, statiunile nu sunt inca pregatite sa-si primeasca turistii. Pe plaje se inghesuie numeroase constructii ilegale, alaturi de caini si diverse reziduuri, iar hotelierii si proprietarii teraselor se plang de lipsa fortei de munca mai mult ca niciodata. In plus, dezvoltatorii imobiliari sunt in plina desfasurare de forte, astfel ca santierele duduie de zgomotul utilajelor si imprastie in jur nori de praf.

Cu toate acestea, operatorii si hotelierii se lauda ca anul acesta turistii au motive in plus sa vina pe litoral: ei pot pleca in excursii optionale si beneficiaza de mai multe locuri de parcare fata de anul trecut. Unii proprietari spun ca au facut chiar investitii masive in spatiile de cazare si au transformat mesele in bufet suedez.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.