Social 6 Iunie 2008 15:31
Un muncitor din Galati a murit, joi, in timp ce taia fier vechi cu autogenul, dupa ce a fost lovit de un cauciuc care a explodat in apropiere, a anuntat Inspectoratul Teritorial de Munca.
"Astazi, victima efectua lucrari de debitare fier vechi cu flacara oxiacetilenica, in apropierea unor anvelope. La un moment dat, o anvelopa umflata a explodat. Cauciucul s-a desprins de janta si l-a lovit pe muncitor. Puterea loviturii, dar si suflul exploziei i-au provocat victimei leziuni profunde in zona abdominala. Muncitorul nu a supravietuit", a declarat, joi, inspectorul-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Viorel Dumitru.

Oficialul ITM a precizat ca barbatul era echipat cu salopete si bocanci, insa a apreciat ca nu ar fi supravietuit nici daca purta un echipament de protectie mai rezistent.

Primele cercetari au fost efectuate de inspectorii de munca si de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Galati. Costica Arghire era casatorit si avea un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.