Reamenajarea vine dupa ce Ambasada Austriei si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu au decis sa ofere sibienilor posibilitatea de a urmari partidele de fotbal din cadrul Campionatul European in Pavilionul 2007 intr-un spatiu mai mare.

„Organizatorii vor amenaja Pavilionul prin amplasarea unui ecran gigant de 48 de metri patrati (cel mai mare din Romania la ora actuala). Pentru sibienii care aleg sa urmareasca meciurile in Pavilionul 2007, organizatorii vor amplasa aproximativ 100 de mese si banci din lemn. De asemenea, se vor organiza trei locatii in cadrul Pavilionului 2007 in care se vor comercializa bauturi racoritoare si alcoolice si o locatie in care se vor comercializa produse de tipul gustare", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sibiu

Proiectul a fost intitulat de organizatori „EuroFanSibiu2008" si va demara incepand cu 9 iunie cand va avea loc primul meci al Romaniei, urmand sa se incheie in data de 29 iunie cand se va disputa finala Campionatului European de Fotbal. Locatia se va deschide cu 2 ore inaintea primului meci al zilei si se va inchide la 1 ora dupa incheierea ultimei partide din ziua respectiva. Paza si protectia va fi asigurata de Politia Comunitara pentru a evita astfel incidente nedorite. Intrarea va fi libera.