Social 5 Iunie 2008 12:06
Campionul mondial la cal cu manere, gimnastul Marius Urzica a urcat ieri seara, pe scena Festivalului International de Teatru de la Sibiu, in calitate de actor, transmite corespodnentul NewsIn.

Peste 700 de oameni au umplut sala Casei de Cultura a Sindicatelor unde a avut loc spectacolul ce a combinat dansul cu tehnici multimedia. Spectacolul intitulat "Urban Kiss" - "Sarut Urban", in regia coregrafului Razvan Mazilu, este povestea unui personaj masculin care traieste in mijlocul Marelui Oras, la bloc si care descopera Iubirea. Reprezentatia sportivului-actor a starnit ropote de aplauze iar multi spectatori s-au aratat placut suprinsi de prezenta pe scena a lui Marius Urzica.

"Vreau sa ii multumesc in primul rand lui Razvan Mazilu ca s-a gandit la mine cand a facut distributia pentru spectacol. Nu stiu daca sunt actor, dar pot sa spun ca este greu pe scena, chiar daca nu se dau note ca la gimnastica. Dar, ca si la sport, te bucuri mult cand auzi aplauzele", a declarat la sfarsitul spectacolului Marius Urzica.

Cea de-a XV- a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu are loc in perioada 29 mai - 8 iunie. Editia aniversara din acest an se va derula sub genericul „ENERGII" si va include peste 350 de evenimente prezentate de companii de teatru din peste 70 de tari.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este organizat de Teatrul National Radu Stanca, cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, Consiliului Local Sibiu, Ministerului Culturii si Cultelor, Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, UNITER - Uniunea Teatrala din Romania, Consiliului Judetean Sibiu si este produs de Fundatia "Democratie prin Cultura" in colaborare cu Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.