Social 24 Mai 2008 02:41
Un autocar care transporta 36 de copii de la o scoala din Iasi intr-o excursie spre Sovata a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier produs in localitatea nemteana Bozienii de Sus, dupa ce soferul a intrat intr-o depasire si a lovit un autoturism.

La iesirea din localitate, autocarul condus de Neculai A. (54 ani), din comuna Saveni - Botosani, a intrat in depasire pe contrasens, peste linia continua, nereusind sa evite impactul frontal cu un autoturism Volskwagen Polo, condus regulamentar din sens opus de catre Marius D., de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

In incercarea de a evita o tragedie, soferul unui alt autoturism a tras puternic dreapta de volan. Din fericire, copiii s-au ales doar cu o sperietura si niciunul nu a fost ranit.

Soferul autocarului a suferit leziuni usoare, iar cel al autoturismului Volskwagen Polo un traumatism de antebrat, fara a necesita internare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.