Social 24 Mai 2008 11:28
Un baietel de trei ani, dat disparut in Statele Unite, a fost gasit in Romania. El se afla alaturi de tatal sau pe care sotia il acuza de rapire.
Tatal copilului, David Olteanu, un roman casatorit in SUA, a fost cautat mai bine de o saptamana de FBI dupa un episod de violenta reclamat de mama baiatului.

Informatia apare pe site-ul postului de televiziune News 10 care noteaza ca sotia romanului a declarat politistilor americani ca sotul sau a violat-o, i-a luat copilul si a plecat. Americani au aflat traseul pe care barbatul a plecat si astfel au ajuns in Romania.

Romanul, acuzat de rapire, a fost gasit in tara noastra dupa ce americanii au luat legatura cu politistii romani. Acestia l-au retinut azi de dimineata pe barbat, insa l-au eliberat imediat intrucat nu exista mandat de arestare trimis de americani.

Barbatul spune ca nu si-a rapit copilul, ci a venit in Romania sa isi vada bunica. Acum FBI incearca sa obtina din partea judecatorilor un mandat de arestare pentru a-l aduce pe roman in SUA.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.