Social 23 Mai 2008 14:36
Scandalul batranilor pacaliti din Sectorul 5 ia proportii. Inca o suta de oameni ar fi putut sa isi piarda casele daca reteaua infractorilor, supranumiti Mandatarii, n-ar fi fost anihilata de politisti. In urma perchezitiilor, oamenii legii au descoperit mai multe acte de identitate si contracte de casa ale unor posibile victime, informeaza site-ul Realitatea TV.

Informatiile detinute de politisti in aceasta faza a anchetei demonstreaza ca exista mai multe cazuri de inselaciune similare cu cele din Sectorul 5, informeaza NewsIn.

"Este o actiune demarata in luna ianuarie. Avem date ca exista mult mai multe cazuri in Capitala si vom extinde cercetarile", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Doi functionari ai Primariei Sectorului 5 au fost retinuti, in seara de 14 mai, alaturi de alte zece persoane. Toti sunt acuzati pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, abuz in serviciu si fals in declaratii, dupa ce au pacalit mai multi batrani, carora le-au vandut casele.

Ciocan a precizat ca in urma perchezitiilor efectuate de politistii bucuresteni la locuintele celor 12 persone cercetate pentru inselarea mai multor batrani din sectorul 5, precum si la alte imobile, au fost ridicate foarte multe acte, care au fost studiate si identificate ca fiind actele de proprietate a unor imobile atat din Capitala, cat si din tara. Au mai fost gasite si documentele de identitate ale unor personae, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.